top of page

om oss.

Vad som startade som en dröm blev efter mycket slit en verklighet. En dröm om att få full kreativ frihet och få inspirera andra till skapa.nde. 

 

För hur kul är det egentligen om allt är som det alltid har varit? Vi på skapa. önskar att du som kommer till oss känner dig som hemma, där du kan ta ett djupt andetag och bara njuta och kan släppa stressen för ett litet tag. Vi lägger ner vår själ och hjärta i det vi gör för att du är värd det alla bästa, och vi är övertygade om att det märks. 

 

När du går ut genom dörrarna i vår butik i Kungälv är batterierna fulladdade efter att du fikat gott i vårt café och du har inspiration att inreda och förnya ditt hem

möt Jonna.

Jonna är den som driver inredningsbutiken och som är fenomenal med färg och estetik. Behöver du hjälp med vad som passar i ditt hem är Jonna personen du ska prata med.

Hon har mer än 20 års erfarenhet från inrednings- och möbelbranschen och har arbetat med home styling, visual merchandise och försäljning.

porträtt-Jonna-Eriksson-grundare-ägare-Skapa-café-inredning

möt Malin

Med tränad och skicklig hand bakar och lagar Malin det som säljs i cafét. Malins stora passion hittar vi bland surdegens alla möjligheter och hon har erfarenhet från flera bagerier med surdeg som huvudfokus. 

Hur man kan baka bröd så gott eller tårtor lika vackra som delikata har vi andra inte riktigt lyckats klura ut så det bästa är väl att komma förbi och låta det goda prata för sig själv.

porträtt-Malin-Alexandersson-grundare-ägare-Skapa-café-inredning
bottom of page