top of page

populärt just nu.

kaffe. kaffe. kaffe.

Under planeringen av skapa. besökte vi olika rosterier. Många var bra men vi blev förälskade i den passion och kvalitet som Gabriella, Christian och Markus visade, samma passion och glädje som vi själva har för vårt hantverk. 2018 startade denna trio rosteriet som ligger på Lindholmen i Göteborg. Morgon coffee roasters gör det bästa kaffet i världen, svårare än så behöver det inte vara.

Hos oss dricker du de bästa kaffet och vi har också kaffebönor i små 250g påsar som du enkelt kan köpa mig dig hem. Saknar du kaffekvarn maler vi såklart bönorna direkt i butiken för dig.

kaffe-morgon-coffee-roasters-skapa-kungälv
bord-stolar-house-doctor-skapa-möbler

heter det stolar & bord eller bord & stolar?

Från danska House Doctor har vi tagit flera av våra möbler du sitter vid när du fikar hos oss. House doctor kombinerar härlig nordisk design med rimliga priser, vilket är en kombination vi gillar! 

Tyvärr har vi inte plats att ta in hela deras sortiment för visning men du kan självklart beställa alla deras produkter genom oss och vi håller samma låga priser som näthandlarna!

Kika in på deras hemsida och bli inspirerad

exklusiva (&stolta) återförsäljare av sons design.

En kund som besökte oss för första gången utbrast "åh, till och med toaletten är fin!". Jättekul tycker vi såklart, men det vore inte möjligt utan Boråsföretaget Sons Design som tagit fram kommoden och handfatet.

Vi är lite extra stolta över kommoden ni finner i gästtoaletten som är ett designsamarbete mellan oss på skapa. och Sons Design

handfat-cement-sons-design-badrum-spa
doftljus-doftpinnar-skapa-tell-me-more

skapa hemtrevnad med doft.

Det vi tar in med våra fem sinnen skapar helheten och våra populära doftpinnar från Tell Me More skapar inte bara en behaglig mild doft men passar också perfekt på sidobordet.

Många av oss är inte så förtjusta i starka dofter och därför fastnade vi just för doftljus och doftpinnar från Göteborgsbaserade Tell Me More. Produkterna var så populära så vi var tvungna att lägga en extrabeställning direkt efter vår öppningshelg. 

the more the merrier.

Finns det något bättre än att tända upp levande ljus under vår mörka period? För att skapa ett hemtrevligt hem skall du ha så många ljuskällor som möjligt, the more the merrier helt enkelt

Vi blev stormförtjusta i dessa ljuslyktor från Olsson & Jensen som finns i olika storlekar och färger. Varför inte ta ett kort på rummet du planerar ha dem i innan du kommer till oss så ger vi dig tips hur du placerar dem på bordet och hur du kan experimentera med olika storlekar och färger. 

ljuslyktor-värmeljus-Olsson-Jensen-skapa-kungälv
bottom of page